Over Just Like

Onze kijk op influencers

Voor de meeste influencers begon het delen van een mooie foto of inspirerende video als een hobby. Tegenwoordig bereiken influencers soms honderdduizenden mensen en is hun bekendheid al lang niet meer beperkt tot social media. Doordat influencers trends op de voet volgen en als geen ander weten wat hun volgers bezighoudt, bepalen zij meer dan ooit het hedendaagse modebeeld. Vanuit deze ontwikkeling is het Just Like platform ontstaan. 

Private labels

Just Like staat voor een compleet nieuwe manier van productontwikkeling en merken creëeren. Bij het ontwikkelen van de private labels hebben influencers niet alleen volledige zeggenschap over de totstandkoming van de collectie, maar zijn zij ook verantwoordelijk voor alle fotografie en communicatie. Op deze manier geven zij de labels precies de look-and-feel die zij voor ogen hebben.

Samen met haar partners faciliteert Just Like in het ontwikkelen van de private labels en maken wij de collecties beschikbaar voor het grote publiek. Hiervoor worden materialen gebruikt van de juiste kwaliteit, zijn de collecties betaalbaar en in de trend van het moment. De collecties zijn verkrijgbaar op dit platform in de persoonlijke shop-in-shops van de influencers en worden deze aangeboden aan de retail. 


Oprichting en activiteiten

Just Like B.V. is een in Amsterdam gevestigde start-up opricht in 2018 door Nick van Lierop. De afgelopen jaren zag hij dat influencers uitgroeiden tot de nieuwe generatie popsterren. Met deze toenemende populariteit, groeide ook de commercie, met als gevolg dat influencer steeds meer hun autenticiteit verloren. Met Just Like wordt hier een antwoord op gegeven. Door private labels met influencers te ontwikkelen kunnen zij inkomsten genereren en tegelijkertijd trouw blijven aan hun persoonlijke stijl en communicatie.  

Naast het opzetten van bovengenoemde private labels, adviseert en begeleid Just Like B.V. merken/producenten bij het opzetten van product partnerships. Denk daarbij aan (mini) collecties, die onder het label "merk x influencer" worden uitgebracht.

Just Like B.V. houdt kantoor in Amsterdam en heeft haar logistieke activiteiten van de webshop ondergebracht bij Brandfarm B.V. in Kaatsheuvel. 

Mocht je vragen, verbeterpunten of ideeën hebben, neem dan vooral contact op via de
contactpagina of via contact@justlike.nl.