BestellenIn een paar eenvoudige stappen kun jij de artikelen van van jouw favoriete influencers shoppen!

1. Browse rustig over de website en bekijk alle items van je favoriete influencer in de persoonlijke webshops.

2. Een artikel gevonden dat je graag wilt hebben? Plaats het gewenste artikel in de shopping bag door bij het gewenste artikel te klikken op de button 'toevoegen aan shopping bag’. Dit artikel is nu toegevoegd aan je shopping bag. 

3. Nog niet uitgewinkeld of benieuwd naar wat andere influencers voor mooie artikelen beschikbaar hebben, kijk dan rustig verder. Je geselecteerde artikelen staan opgeslagen in de shopping bag!

4. Wanneer je klaar bent ga dan naar de shopping bag rechts bovenin. Hier vind je een overzicht van de door jouw geselecteerde artikelen. De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Door op 'Nu bestellen', of op 'Naar shopping bag' te klikken ga je verder met het afronden van jouw bestelling. 

5. Via 'Nu bestellen' ga je direct naar de betaalpagina. Via 'Naar shopping bag' kun jij je bestelling inzien en eventueel nog aanpassen.

6. Ben je nieuw op de site van Just Like? Vul dan de gevraagde gegevens in. Heb je al eerder een bestelling geplaatst bij Just Like, dan kun je door in te loggen met je gebruikersnaam (e-mailadres en wachtwoord) direct door naar de volgende stap. 

7. Nog één keer alles voor je op een rijtje. Controleer je bestelling en gegevens goed en bepaal de gewenste betaalmethode.

8. Je kunt nu jouw bestelling veilig online betalen. Voor betalingen maken wij gebruik van Adyen Payment Services. Het erkende bedrijf zorgt voor een veilige afhandeling van onze online betalingen. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling per e-mail.

9. Heb jij op een werkdag voor 16.00 uur besteld, dan ontvang jij in principe de volgende dag jouw producten al. 

10. Blij met je bestelling? Vergeet dan vooral niet om dat aan jouw favoriete influencer te laten weten. Doe dit door een toffe foto met betreffende #hashtag op social media te plaatsen. De influencers waarderen dat enorm en misschien is jouw foto straks wel te zien op deze website!